Lees onze blog

Duurzame mobiliteit

Een ambitieus en praktisch mobiliteitsplan voor een regio, onderneming of organisatie uit werken is een hele uitdaging. Daarom werkt u best samen met specialisten ter zake die kennis hebben van de laatste tendensen en de huidige wetgeving inzake milieu en mobiliteit. 

Consulting bij uw mobiliteitsplan

De basis van Parmentier Autobus

Een onderneming die naar de toekomst kijkt, is een lang leven beschoren. Toen Stefan Meersseman in 2010 het roer overnam van Guido Vlieghe als CEO van Parmentier Autobus, erfde hij een onderneming met een rijke historiek. De kennis, expertise en passie voor busvervoer die het bedrijf sinds 1928 verzameld heeft, combineerde hij met een duurzame langetermijnvisie op ondernemen.

Wat zijn vervoerregio’s en wat betekent het voor de consument en lokale overheden?

Sinds 2019 zijn de driehonderd Vlaamse steden en gemeenten opgedeeld in vijftien vervoerregio’s. Deze vervoerregio’s zijn de basisstructuren om toekomstige mobiliteitsuitdagingen in de regio’s aan te pakken. Dat betekent een ganse resem veranderingen en uitdagingen voor lokale overheden, vervoersmaatschappijen en de consument. Hieronder kom je alles te weten over de nieuwe vervoerregio’s en de uitdagingen die ze met zich meebrengen.

op zoek naar een oplossing voor uw vervoer?

contacteer ons
Privacy policy