Partner van De Lijn

Openbaar vervoer

Mobiliteit en openbaar vervoer zijn brandend actueel. De dagelijkse verkeersupdates en files maken het pendelaars moeilijk op tijd op hun werk te geraken.

Bovendien veroorzaakt het groeiende wagenpark in Vlaanderen enorme luchtvervuiling. Dankzij technologische ontwikkelingen en efficiënte oplossingen kunnen we deze uitdagingen het hoofd bieden. Parmentier engageert zich daar actief aan mee te werken. 

LEES VERDER

Duurzame mobiliteit in Vlaanderen

Wij willen een bepalende rol spelen in een betrouwbare en duurzame mobiliteit in Vlaanderen dankzij innovatief openbaar vervoer, klantgerichtheid en oog op duurzaamheid. Als preferred partner van De Lijn voldoen onze autobussen al jaren aan de hoogste kwaliteitseisen op vlak van veiligheid, duurzaamheid en comfort.

Onze autobussen

Onze vloot autobussen bestaat uit recente, zuinige en comfortabele autobussen. Op dit ogenblik bestaat het wagenpark voornamelijk uit bussen van Mercedes (Citaro) , MAN en Van Hool. De belbussen zijn VDL-bussen. In 2018 zetten we de eerste hybride Citaro-bussen in.

Om het comfort van de passagiers te verhogen en duurzamer te rijden, zijn de bussen uitgerust met een geavanceerd systeem voor ECO-drive. De gelede 18-meter-bussen hebben extra camera’s om de veiligheid in de moeilijkste verkeerssituaties te garanderen. De milieuvriendelijke motorolie en banden zorgen voor een grotere duurzaamheid en nieuwe bussen worden standaard van een geautomatiseerd branddetectie- en brandblussysteem voorzien. 

Contacteer ons

Duurzame Mobiliteit

Consulting bij uw mobiliteitsplan

De basis van Parmentier Autobus

Wat zijn vervoerregio’s en wat betekent het voor de consument en lokale overheden?

Op zoek naar een oplossing voor openbaar vervoer in uw regio?

contacteer ons
Privacy policy