Ziekenhuisvervoer Gent

Na de oplevering van de nieuwbouw van het AZ Maria Middelares in Gent was de afstand tussen de tramhalte en de ingang van het ziekenhuis te groot geworden. Samen met het management van het ziekenhuis vond Parmentier het busvervoer op maat om patiënten op een veilige en comfortabele manier naar en van hun afspraak te vervoeren.

De oplossing bestond in het inzetten van een shuttlebus die ook aangepast was aan het vervoer van patiënten met een beperking. Deze shuttlebus werd volledig aangekleed in de huisstijl van het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis. Bovendien voorzagen we in een flexibel uurrooster, volledig volgens de wijzigende uren en trajecten.

Deze oplossing was in het voordeel van zowel de patiënt als het ziekenhuis zelf

 

  • Het ziekenhuis was zeker dat patiënten veilig van tramhalte naar de ingang geraakten
  • Patiënten met een beperking werden op een veilige en comfortabele manier op tijd op hun afspraak gebracht
  • De patiënten zelf moesten zich geen zorgen meer maken over de afstand tussen de tramhalte en de ingang van het ziekenhuis
  • De bussen kregen de branding van het ziekenhuis zodat het voor iedere patiënt duidelijk was welke bus hen naar hun afspraak zou brengen

Van A tot Z

Samen met O.L.V. van Lourdes bedachten we het volledig concept en traject van A tot Z. Dat ging een stuk verder dan enkel de inzet van bussen. Het belangrijkste aspect was steeds de veiligheid en het comfort van de patiënten.

Op zoek naar een oplossing voor uw vervoer?

Privacy policy